Spike Rotoweeder

De Spike Rotoweeder is een no-nonsense machine met simpele techniek. Hoge capaciteit en lage kosten. Met deze machine is het mogelijk om uw oudere grassen te wieden en het meeste onkruid te verwijderen. Het is ook de perfecte oplossing om je grond te laten ademen, zodat de aërobe bacteriën hun werk kunnen doen boven in de grond. Dit verbetert ook de groei van de planten.

 

De Spike is ook een goed hulpmiddel om je granen, maïs of bieten te wieden. En andere gewassen.

 

De spikes zorgen voor een betere opname van water in de bodem. Bij hevige regen zal er minder water van het veld stromen. Dit zorgt voor een beter gebruik van vocht door de planten en organismen. Als de grond al is bezonken door hevige regenval, is het mogelijk om de grond te openen met de Rotoweeder.

 

Het is mogelijk om de elementen op het hoofdframe te verschuiven. Als u de machine in rijengewassen wilt gebruiken. Elementen verwijderen behoort ook tot de mogelijkheden.

Elke rotor heeft zijn eigen ophanging. Alle spike-wielen hebben 15 spikes, dubbele lagers en een zware afdichting.

 

Het middelste gedeelte van de machine heeft een beschermkap. Dit voorkomt dat de tractor en de chauffeur schade of letsel oplopen.

Werksnelheden gaan van 10 tot 25 kilometer per uur.

De machine is opklapbaar voor transport met 2 hydraulische cilinders tot een transportbreedte van 3 meter. Een mooie LED-verlichtingsset zorgt voor veiligheid onderweg.

 

De Spike Rotoweeder is leverbaar in de volgende werkbreedtes:

6,10 m

8,10 m